ειδήσεις

Γυναίκα διέσωσε ένα μικρό ελεφαντάκι που παραλίγο να πνιγεί. Από τότε, την ακολουθεί παντού!. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας στο πλαίσιο του μαθήματος της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής και των Μουσικών Συνόλων, θα ψάλλει στην ακολουθία των Χαιρετισμών κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής σε Ιερούς Ναούς της πόλης, σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και με τη στήριξη του Δήμου Αρταίων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:Α’ Χ (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το εξωτερικό εμπόριο ακολουθεί να είναι κινητήριος δύναμη της γερμανικής οικονομίας, όπως αποκαλύπτουν τα επιμέρους στοιχεία για τη μεγέθυνση του ΑΕΠ, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.  Η τάση αυτή δεν αποκλείεται να φέρει τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης αντιμέτωπη με νέα πυρά- εντός και εκτός κοινότητας- για το εμπορικό πλεόνασμά της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΟΝ Την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να υπάρξει μια σταθερή, βιώσιμη και αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, με μια ονομασία για όλες τις χρήσεις (erga omnes) επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος