ειδήσεις

Διαβάστε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μετά το πέταγμα του χαρταετού έφθασε η ώρα του στοιχήματος. Η πρόβλεψη των Los Magos για σήμερα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέα αντιβιοτικά θα πρέπει να παραχθούν επειγόντως για να καταπολεμηθούν 12 είδη βακτηρίων, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιώντας ότι αυτοί οι παθογόνοι μικοοργανισμοί συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των ανθρώπων. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέα αντιβιοτικά θα πρέπει να παραχθούν επειγόντως για να καταπολεμηθούν 12 είδη βακτηρίων, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, προειδοποιώντας ότι αυτοί οι παθογόνοι μικοοργανισμοί συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των ανθρώπων (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα “Γληγοράκεια” 2017 που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα στη Βόνιτσα στην κορύφωση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας: (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα βραβεία της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου για το 2017, ή Όσκαρ όπως είναι πιο γνωστά, απονεμήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας). Διαβάστε τον κατάλογο των νικητών στις σημαντικότερες κατηγορίες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απόκριες 2017 - Καθαρά Δευτέρ, και οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους. Προσεκτική αναζήτηση για ποιοτικά σαρακοστιανά προϊόντα, συνιστούν οι ειδικοί. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ LA LA LANDΤα βραβεία της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου για το 2017, ή Όσκαρ όπως είναι πιο γνωστά, απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) σε μια τελετή στο Χόλιγουντ παρουσιαστής της οποίας ήταν ο τηλεοπτικός κωμικός Τζίμι Κίμελ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σήμα κινδύνου από τον ΠΟΥ. Προειδοποιεί ότι πρέπει να αναπτυχθούν κατεπειγόντως νέα αντιβιοτικά για την καταπολέμηση 12 πολυανθεκτικών βακτηρίων. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού έχει κλείσει για το κοινό από την 1 Ιανουαρίου του 2017, είναι εφικτό να ανοίξει κατά τις παρακάτω ημέρες του Μαρτίου: Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017. Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος