ειδήσεις

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 1774, σήμερα Τετάρτη: Περισσότερα από 570.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην σημερινή κλήρωση. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Εναν υπερτυχερό ανέδειξε την Πέμπτη το βράδυ η κλήρωση του Τζόκερ, ο οποίος κερδίζει πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ, Για την ακρίβεια, θα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Υστερα από οκτώ συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς νικητή, στην πρώτη κατηγορία, το Τζόκερ μοιράζει σήμερα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.Η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι ιδιαιτέρως αυξημένη ενόψει της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σήμερα Τρίτη 25.7 στις 11 το πρωί με τη δεύτερη ανάγνωση, ολοκληρώνεται η συζήτηση του ΠΟλυνομοσχεδίου ΟΤΑ στις Επιτροπές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η μάνα τους επέτρεπε στον πρώην σύντροφό της και άλλα 3 άτομα να βιάζουν επί 4 χρόνια τα αγόρια της 9 και 11 ετών σήμερα… (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την απαλλαγή από τη φορολογία των χρηματικών επάθλων που θα μοιράζονται στους τυχερούς φορολογούμενους στο πλαίσιο της λοταρίας ηλεκτρονικών αποδείξεων, όπως και την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ σε 5 μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο, προβλέπουν τροπολογίες (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ενας υπερτυχερός «σάρωσε» κερδίζοντας στην αποψινή κλήρωση τα 5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ. Βρέθηκε ένα μόνο δελτίο με σωστές 5+1 προβλέψεις το οποίο […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Ένας υπερτυχερός βρέθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης στο Τζόκερ. Οι χρυσοί αριθμοί: 24, 28, 32, 33, 43 και Τζόκερ το 18. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΠΟ 25.000 ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 5 ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ενας υπερτυχερός «σάρωσε» κερδίζοντας στην αποψινή κλήρωση τα 5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα από συνολικά 188 στοχευμένους ελέγχους περιουσιακής κατάστασης «Πόθεν Έσχες» για το χρονικό διάστημα από 01/04/2016 έως 27/07/2017, κατά τους οποίους βρέθηκαν εννέα υπάλληλοι με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων (όλο το άρθρο)

τοπικά

Έναν υπερτυχερό που κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. The post Ένας υπερτυχερός στο ΤΖΟΚΕΡ – Δείτε τους «χρυσούς» αριθμούς appeared first on Patratora news - Νέα και Ειδήσεις απο την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Φωτογραφική Ομάδα Almas σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Απουσία» από τη Παρασκευή 28 Ιουλίου έως και το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, στα Δημοτικά Λουτρά, Πλατεία Αρίωνος στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.Το θέμα της συγκεκριμένης έκθεσης προέκυψε μέσα από την ανάγκη να γίνει κάτι βιωματικό, να δουλέψει η ομάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος