ειδήσεις

Χωρίς νερό ή με μειωμένη πίεση θα παραμείνουν τις επόμενες μέρες οικισμοί της δημοτικής ενότητας Κερατέας, λόγω καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το «τέλος άρδευσης» σε συνδυασμό με την εγκατάσταση μετρητή θα εκτοξεύσει το έξοδα του αγροτικού κόσμου Το νέο χαράτσι στο νερό «πνίγει» τους αγρότες! Αύξηση της τάξεως του 2% σημαίνει επιβάρυνση έως και 600 ευρώ το χρόνο για τους αγρότες – Αντιδράσεις στην Αιτωλοακαρνανία     Δεν έφταναν όλα τα’ άλλα, τώρα έρχεται και χαράτσι ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Το νέο χαράτσι στο νερό «πνίγει» τους αγρότες! (όλο το άρθρο)

τοπικά

Άλλo ένα… “ευεργετικό” μέτρο του ΣΥΡΙΖΑ για τους καλλιεργητές – Όμως όσοι κάνουν καλή χρήση του νερού, θα απαλλάσσονται από περιβαλλοντικά τέλη Πρόοδο φέρνει ο καλός Σύριζα και κανόνες κοστολόγησης και τιμολόγησης για όλες τις χρήσεις νερού, πλην της υδροηλεκτρικής ενέργειας και πηγαδιών- φρεατίων. Αυτές τις αλλαγές προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, στοχεύοντας στο νερό ύδρευσης και (όλο το άρθρο)

οικονομία

Προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης προκαλεί η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε μετασχηματιστή της ΕΥΑΘ στη Νέα Ιωνία, καθώς έθεσε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο, το οποίο μεταφέρει επεξεργασμένο νερό από τον Αλιάκμονα. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε μετασχηματιστή στο αντλιοστάσιο Νέας Ιωνίας της ΕΥΑΘ. Εκτός λειτουργίας τέθηκε αντλιοστάσιο που μεταφέρει στην πόλη επεξεργασμένο νερό από τον Αλιάκμονα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με τη σκληρή αναφορά «Σόιμπλε και Τσίπρας μας έχουν κλείσει σε μία κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό», η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τη τακτική και τους χειρισμούς του σχετικά με την διευθέτηση του χρέους (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Με τη σκληρή αναφορά «Σόιμπλε και Τσίπρας μας έχουν κλείσει σε μία κατσαρόλα και θα βράζουμε όσο υπάρχει νερό», η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τη τακτική και τους χειρισμούς του σχετικά με την διευθέτηση του χρέους. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος