ειδήσεις

Μετά το 2012 η πτώση στις πωλήσεις PCs και laptops έχουν πέσει και συνεχίζουν να πέφτουν αφού και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά εμφάνισαν μείωση κατά περίπου 6% το 2016 (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στη σύσταση μιας νέας εταιρείας με την ονομασία Neuralink φέρεται ότι έχει προχωρήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ, η οποία στόχο θα έχει την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα συνδέει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με τους υπολογιστές. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε καθεστώς εμπιστευτικότητας συνεχίζονται οι συνεννοήσεις της συγκυβέρνησης με την πλευρά της Ευρωζώνης σε ό,τι αφορά τη νέα «επικαιροποιημένη» αντιλαϊκή συμφωνία, η οποία στη συνέχεια θα έρθει να.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε ότι η πώληση των μονάδων δεν θα αφορά μόνο τις λιγνιτικές παλαιού τύπου αλλά και τις υδροηλεκτρικές. Τη […]. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΤΟι αποδόσεις των περισσότερων ομολόγων της Ευρωζώνης υποχώρησαν σε χαμηλά επίπεδα πολλών εβδομάδων σήμερα, καθώς ο πληθωρισμός στην Ισπανία και το γερμανικό κρατίδιο της Σαξωνίας ήταν χαμηλότερος του αναμενόμενου, περιορίζοντας τις προσδοκίες ότι η απόσυρση των μέτρων στήριξης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) θα γίνει νωρίτερα παρά αργότερα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Εναπόκειται σε όλες τις πλευρές να δράσουν υπεύθυνα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό επενάλαβε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιντχαρντ αναφερόμενη στη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Να αποσυρθεί η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας που δίνει ένα ακόμα χτύπημα στην Ειδική Αγωγή, συνεχίζοντας το καθεστώς της αδιοριστίας, απαίτησαν μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ελληνικών Aρχών και των θεσμών ενόψει της συζήτησης για το ελληνικό ζήτημα που θα πραγματοποιηθεί (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα ΕΛΠΕ συνεχίζουν τις επαφές με διεθνείς κολοσσούς του κλάδου, για την προσέλκυση επενδυτών που θα εισφέρουν κεφάλαια και τεχνογνωσία (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Έτοιμες οι προδιαγραφές για τοποθέτηση του G BΑSS», λέει ο διοικητής που ετοιμάζει σχετική επιστολή για το Δήμο. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στον Αερολιμένα Ιωαννίνων, οι εργασίες μετεγκατάστασης των συστημάτων Αεροναυτιλίας από τον παλιό στο νέο Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Αεροδρομίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με συμμετοχή παιδιών της Γ΄ και Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, συνεχίζονται τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Αγρινίου, στα πλαίσια πιλοτικού προγράμματος που είναι υποχρεωτικό για τους μαθητές. Τη γενική ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος για το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, έχει ο Διευθυντής κ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος