ειδήσεις

Μια κρυψώνα με περισσότερους από 30 αντιαρματικούς εκτοξευτές αμερικανικής προελεύσεως, ανακάλυψε ο συριακός Στρατός στη Λαττάκεια. Σε κάθε περίπτωση δεν υπήρξαν. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε μια σήραγγα που είχε κατασκευάσει η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και έφτανε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή ότι κατέστρεψε μια σήραγγα που είχε κατασκευάσει η παλαιστινιακή οργάνωση (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέστρεψε μια σήραγγα που είχε κατασκευάσει η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και έφτανε στο έδαφος του Ισραήλ, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από την κοντινότερη ισραηλινή κοινότητα.Ένας εκπρόσωπος του στρατού, ο Τζόναθαν Κόνρικους, διευκρίνισε ότι η. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Η πύρινη λαίλαπα εξακολουθεί να κατακαίει την Καλιφόρνια, με το μεγαλύτερο μέτωπο των πυρκαγιών να διευρύνεται προς τις παράκτιες πόλεις. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο πώς γνώριζε το Ισραήλ ότι υπεύθυνη για την κατασκευή της σήραγγας ήταν η Χαμάς (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δύο «στρατιωτικές θέσεις» στη Λωρίδα της Γάζας στοχοθέτησε ο στρατός του Ισραήλ, καταλογίζοντας στη Χαμάς ότι είναι υπεύθυνη για την εκτόξευση ρουκετών, νωρίτερα εντός της ημέρας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Όπως αποκάλυψε ο Γάλλος διπλωμάτης και πρεσβευτής της Γαλλίας στην Αμερική, Ζεράρ Αρό, η χρήση των κινητών τηλεφώνων από μαθητές στα σχολεία, θα σταματήσει, άμεσα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε μια σήραγγα που είχε κατασκευάσει η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και έφτανε στο έδαφος του Ισραήλ, σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από την κοντινότερη ισραηλινή κοινότητα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος