ειδήσεις

Η Deutsche Bank, που θέλει να αντλήσει 8 δισεκ. ευρώ από τους μετόχους της, προέβλεψε σήμερα ότι τα έσοδα του ομίλου θα είναι σταθερά το 2017 καθώς ανακοίνωσε ένα καλό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση ομολόγων. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Πεντακόσια χρόνια μετά τη θυροκόλληση των θέσεων του Λούθηρου κατά του παπισμού (το 1517 στον καθεδρικό ναό της Βιτεμβέργης), θυροκολλήθηκαν την Κυριακή στην Deutsche Bank, αυτή τη φορά -αλλά στην ίδια πόλη- oι 95 θέσεις για την οικονομική μεταρρύθμιση. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δεσμευτική συμφωνία με τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς, για την αναδιάρθρωση του δανεισμού (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, είναι ο στόχος της επίσκεψης της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου, στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου, όπου βρίσκεται από χτες Δευτέρα. Κατερίνα Παπανάτσιου Σύμφωνα με την Deutsche Welle, εκτός από τον εκεί υφυπουργό Δικαιοσύνης, εκπροσώπους εισαγγελικών αρχών, αλλά και ειδικούς σε θέματα φοροδιαφυγής, η Κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετά τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία η ελληνική κυβέρνηση θα συνεργαστεί και με το κρατίδιο του Βρανδεμβούργου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και τη δημιουργία φορολογικής ακαδημίας, γράφει η Deutsche Welle με αφορμή την επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στο κρατίδιο (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΣημείο αναφοράς για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον κόσμο φιλοδοξεί να καταστήσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η πλειοδότρια κοινοπραξία Deutsche Invest Equity Partners GmbH, της Terminal Link SAS του ομίλου CMA-CGM και της Belterra Investments LTD. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος