ειδήσεις

Την INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, επέλεξε έπειτα από διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης η Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής με σκοπό την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων της. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις για περαιτέρω βελτίωση του νομοσχεδίου που αφορά την πρωτοβάθμια υγεία και φροντίδα, εμφανίστηκε (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ). Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως η προστασία των θέσεων εργασίας στον κλάδο αποτελεί βασικό στόχο του Υπουργείου. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συγκέντρωση, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιούλη το Σωματείο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ασπροπύργου και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας, που συνεδρίασε με θέμα τις απολύσεις των 38 συμβασιούχων. Παρεμβαίνοντας στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο η Ελένη Χόνδρου, πρόεδρος του (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος