ειδήσεις

«Σήμερα το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης και οι βαθμοί δυσκολίας που εμφανίζονται, είναι αποτέλεσμα της ανικανότηταςτης κυβέρνησης, η οποία οδηγεί τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο» δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης εκτιμώντας, παράλληλα, πως η κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα για νέα μέτρα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Πόσο κόβει τις συντάξεις το νέο σκληρό πακέτο μέτρων; Μας ζητούν πολλά… ενώ οι δανειστές δίνουν λίγα. Η κυβέρνηση πιέζει για ισοδύναμα, αλλά τα δίνει όλα! Ποιοι κερδίζουν; Ποιοι χάνουν; Δείτε τι λένε οι ειδικοί. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Επίσημα στην ατζέντα της συνάντησης Μέρκελ - Λαγκάρντ βρίσκονται επίκαιρα θέματα της γερμανικής προεδρίας στην ομάδα των G20, ενώ στην ατζέντα του δείπνου εργασίας Μέρκελ - Γιούνκερ κυρίως θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής. Παρότι δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την πλευρά της καγκελαρίας είναι βέβαιο ότι το ελληνικό πρόβλημα θα απασχολήσει τόσο τις συνομιλίες με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρ (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, χωρίς ωστόσο -μέχρι στιγμής- να έχει γίνει γνωστή η ατζέντα των συζητήσεων. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος