ειδήσεις

Αμερικανοί επιστήμονες συγκέντρωσαν δεδομένα "σε πλανητική κλίμακα" από τα smartphones χρηστών για να διαπιστώσουν πόσο δραστήριοι είμαστε, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του το BBC. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Κυβερνητική κρίση έχει ξεσπάσει στη Σουηδία με αφορμή το μεγάλο σκάνδαλο διαρροής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των πολιτών που ταλανίζει τη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Σουηδία θα προχωρήσουν σε πρόταση μομφής σε βάρος του υπουργού Άμυνας Πέτερ Χούλτκβιστ, με αφορμή ένα σκάνδαλο που αφορά τη διαρροή ευαίσθητων δεδομένων, μετέδωσε σήμερα το δημόσιο ραδιόφωνο της χώρας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Να δώσει άμεσα εξηγήσεις, σχετικά με το μητρώο στελεχών της ΝΔ, μετά την απάντηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε σχετικό αίτημα του κυβερνώντος κόμματος, ζητά από τον πρόεδρο της Ν.Δ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣΣε μια κίνηση καλής θέλησης, το Facebook αποκάλυψε όλα τα στοιχεία που συλλέγει για τους χρήστες του, προκειμένου να τους στέλνει στοχευμένες διαφημίσεις και ο αριθμός τους σοκάρει.   Οι περισσότεροι χρήστες της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι το Facebook συγκεντρώνει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα τους. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Προαιρετικό χαρακτήρα έχει, σύμφωνα με την Ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας, η εγκατάσταση και η τοποθέτηση POS (πληρωμές μέσω κάρτας) από τους τους δικηγόρους, μετά και τη γνωμοδότηση 3/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Εγκύκλιο αναμένεται να εκδώσουν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα αρμόδια υπουργεία που θα αφορά την εφαρμογή των διατάξεων για την εγκατάσταση των POS, στην οποία θα συνίσταται «επιείκια» για τα πρόστιμα σε όσους είχαν ζητήσει POS πριν τις 27/7 αλλά δεν τα διαθέτουν ακόμη εξαιτίας του μεγάλου όγκου των αιτημάτων. Με δεδομένο ότι δεν θα The post POS: Εν αναμονή εγκυκλίου που θα δείχνει «επιείκια (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η προμήθεια από την Τουρκία των Ρωσικών πυραύλων, θέτει σχεδόν απαγορευτικά δεδομένα για την Πολεμική μας Αεροπορία – Οι S-300 που διαθέτουμε, πρέπει να μετακινηθούν στην Θράκη ή στη Λήμνο      Το  σύστημα S-400 – Triumph συνιστά το πιο επίφοβο αντιαεροπορικό σύστημα σήμερα στον κόσμο. Μετά την ανακοίνωση του Τούρκου προέδρου ότι η Τουρκία . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ως ένα βήμα που έπρεπε να γίνει και έγινε με επιτυχία χαρακτηρίζουν στις Βρυξέλλες την πρώτη έκδοση ελληνικού ομολόγου μετά το 2014, ενώ επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι σημαντικοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είχαν ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της εξόδου της χώρας στις αγορές. Στη βελγική πρωτεύουσα υπενθυμίζουν ότι και οι άλλες πρώην μνημονιακές χώρες τέσταραν τις αγορές απ (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος