ειδήσεις

«Η λειτουργική αρμοδιότητα των εισαγγελικών λειτουργών υλοποιείται στα πλαίσια της πιστής τήρησης του Συντάγματος» υπογραμμίζει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση έκδοσης ή μη των Τούρκων αξιωματικών (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΛΑΤΙΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Με αυτόματα, δυναμίτη και.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δύο άτομα, ηλικίας 28 και 70 ετών, κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, είναι ο στόχος της επίσκεψης της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου, στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου, όπου βρίσκεται από χτες Δευτέρα. Κατερίνα Παπανάτσιου Σύμφωνα με την Deutsche Welle, εκτός από τον εκεί υφυπουργό Δικαιοσύνης, εκπροσώπους εισαγγελικών αρχών, αλλά και ειδικούς σε θέματα φοροδιαφυγής, η Κ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ»«Μεγαλύτερη σημασία από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 έχει το γεγονός ότι το 2016 για πρώτη φορά μετά από 8 με 9 χρόνια είχαμε αύξηση του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος σε ονομαστικές τιμές, οριακή βέβαια γύρω στα 200 εκατ. ευρώ… Άρα έχει σταματήσει η κατρακύλα» . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος