ειδήσεις

Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει πως δέχτηκε ένας εργάτης από το Πακιστάν από ομάδα 10-12 ατόμων στην Ελευσίνα στις 9 το πρωί της Τετάρτης, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας και η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή). . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Τουλάχιστον 10 άτομα σκοτώθηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, κατά μικρού λεωφορείου στα βορειοδυτικά του Πακιστάν, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Μια επίσκεψη σε φασονατζίδικα του κέντρου της Αθήνας, δηλαδή ραφτάδικα που ράβουν καθημερινά χιλιάδες κομμάτια ρούχων για να βγουν στην αγορά, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι οι μετανάστες εργάτες.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν περιμέναμε από τη Νέα Δημοκρατία να δείξει την ευαισθησία της για τα εργατικά δικαιώματα με την καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ως επίσημης αργίας… Η Νέα Δημοκρατία μέσω συγκεκριμένων πολιτικών έχει (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αιώνες ζωής μετρούν οι αγώνες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο. Το 8ωρο, οι Συλλογικές Συμβάσεις, η κοινωνική ασφάλιση, η άδεια μητρότητας, η κανονική άδεια, οι συνδικαλιστικές ελευθερίες, όλα τα δικαιώματα και συνολικά το εργατικό δίκαιο, δεν χαρίστηκαν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Και απεργία ενάντια στα νέα μέτρα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 17 Μαΐου   Σε φάση προετοιμασίας, για την Εργατική Πρωτομαγιά, βρίσκονται εργαζόμενοι και συνδικάτα, έχοντας στη «φαρέτρα» τους, διεκδικήσεις που έχουν να κάνουν με το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και το φορολογικό. Στα Γιάννενα, οι εκδηλώσεις φέτος θα είναι τριήμερες, με αποκορύφωμα τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, το πρωί τ (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΩΝΤις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ παρουσίαστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι σύλλογοι κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες Αττικής. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος