ειδήσεις

Η καγκελάριος Μέρκελ προειδοποίησε την Άγκυρα ότι θα απαγορεύσει σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη να επισκέπτονται την χώρα της προκειμένου να συμμετάσχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν, μετά τις νέες φραστικές επιθέσεις εναντίον της από τον πρόεδρο της Τουρκίας (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αξιολόγηση στο Δημόσιο, που ολοκληρώνεται την Δευτέρα, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ έξω από το υπουργείο Διοικητικής (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το ενδεχόμενο περικοπών στα κεφάλαια που χορηγούνται στην Άγκυρα στο πλαίσιο της αποτελματωμένης ενταξιακής της διαδικασίας, συμφώνησαν να εξετάσουν οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατόπιν της πίεσης που άσκησε η Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να υπάρξει αντίδραση από την Ευρώπη στην «απαράδεκτη κατάσταση» ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αξιολόγηση στο Δημόσιο, που ολοκληρώνεται την Δευτέρα, πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΑΔΕΔΥ έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με ανακοίνωσή του η ΕΛΜΕ Χανίων ενημερώνει ότι την Τρίτη 24 Οκτώβρη προχωρά σε στάση εργασίας και καλεί όλους στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια στις 11 το πρωί όπου και θα δικάζεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σεραφείμ Ρίζος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νεαροί που συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο επιτέθηκαν συνολικά σε επτά άτομα μετά το πέρας της συγκέντρωσής του στο Σύνταγμα και μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακροδεξιών που εναντιώνονται στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Fit Motivation #35

23-10-2017 7:08 PM | zougla | σχετικά νέα

Συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες ανδρών και γυναικών που ανέβασαν στα social media από τη στιγμή που γυμνάζονται με τον δικό τους τρόπο (όλο το άρθρο)

πολιτική

Οι ευρωτουρκικές σχέσεις απασχολούν έντονα τους «28» και αυτό κατέστη εμφανές κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ηδη από την προεκλογική εκστρατεία στη Γερμανία, η Άνγκελα Μέρκελ είχε δηλώσει ότι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου θα συζητηθεί η προοπτική των σχέσεων με την Τουρκία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η τάση συγκέντρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος συνεχίσθηκε το 2016, όπως προκύπτει από την έκθεση της ΕΚΤ για τις χρηματοπιστωτικές δομές. Συγκεκριμένα, το ποσοστό του ενεργητικού των πέντε μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας αυξήθηκε στο 97% από 95% το 2015 και 70% το 2008. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Μέσα σε ένα κατάμεστο ακροατήριο, πραγματοποιήθηκε η πανδικαστική συγκέντρωση των ενώσεων για να διαμαρτυρηθεί για τον νόμο Κατρούγκαλου και τις μειώσεις στις αποδοχές των συνταξιούχων, οι οποίες, στον βαθμό του προέδρου του Αρείου Πάγου έφθασαν τα 980 ευρώ.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος