ειδήσεις

Ιρανικό δικαστήριο καταδίκασε χθες Κυριακή έναν μεταπτυχιακό φοιτητή του Πρίνστον σε 10 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της κατασκοπείας, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η εκτόξευση από το Ιράν πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους σε τροχιά αποτελεί προκλητική ενέργεια που παραβιάζει ψήφισμα του Συμβουλίου (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ «Ο ελληνικός λαός παρά τα τεράστια προβλήματα, κοινωνικά και οικονομικά, που αντιμετωπίζει ακόμα, αντέχει και θα αντέξει», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε ομογενείς φοιτητές από τις ΗΠΑ τους οποίους έκανε δεκτούς στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εκτόξευση από το Ιράν ενός πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους σε τροχιά αποτελεί προκλητική ενέργεια που παραβιάζει ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ , ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Ιράν ολοκλήρωσε επιτυχώς μια δοκιμαστική εκτόξευση ενός πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους σε τροχιά, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, σε μια εξέλιξη που πιθανώς να κλιμακώσει τις εντάσεις με τις ΗΠΑ, εξαιτίας της δυνητικής χρήσης του για το βαλλιστικό πρόγραμμα της Τεχεράνης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ»Η εκτόξευση από το Ιράν ενός πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους σε τροχιά αποτελεί μια προκλητική ενέργεια που παραβιάζει ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών καθώς και το πνεύμα της συμφωνίας για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης, ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Φοιτητές, σπουδαστές, εργαζόμενοι τίμησαν χτες τη μνήμη της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, της ΚΝίτισσας φοιτήτριας «με το μικρό χαμόγελο και τα μεγάλα πανανθρώπινα όνειρα», που δολοφονήθηκε από την.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την επιβολή νέων κυρώσεων στη Ρωσία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, ενέκρινε χθες με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, παρά τις αντιρρήσεις του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για το σχετικό νομοσχέδιο. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το δημοφιλές αναψυκτικό της Coca Cola σταματάει την κυκλοφορία του στην Αμερική. Τι οδήγησε την διοίκηση της εταιρείας σε αυτή του την απόφαση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Χρήστος Μαραφάτσος είναι οικονομολόγος και ιδρυτής του Blue Sky Capital με έδρα την Ουάσιγκτον. Το 2011, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Business Week o τρίτος καλύτερος νέος επιχειρηματίας στην Αμερική κάτω των 25. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα που έχει κάνει η Coca Cola και ίσως το το καλύτερο στον τρέχοντα αιώνα. Και όμως η διοίκηση του κολοσσού πήρε την απόφαση να διακόψει την κυκλοφορία του στην Αμερική το επόμενο διάστημα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία νέες κυρώσεις για τη Ρωσία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, παρά την αντίρρηση (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με μεγάλη πλειοψηφία αναμένεται να ψηφίσει σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων το νομοσχέδιο που προβλέπει την εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας, γεγονός που αναμένεται να δυσχεράνει την προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να βελτιώσει της σχέσεις Ουάσιγκτον – Μόσχας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΕ 98 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑ Με συντριπτική πλειοψηφία 98 ψήφων υπέρ και μόλις 2 κατά ενέκρινε χθες η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας, παρά τις αντιρρήσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Παρά τα τεράστια προβλήματα, κοινωνικά και οικονομικά, που αντιμετωπίζει ακόμα ο ελληνικός λαός, αντέχει και θα αντέξει, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε ομογενείς φοιτητές από τις ΗΠΑ, που συμμετέχουν σε πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, τους οποίους δέχθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ»Το Ιράν ολοκλήρωσε επιτυχώς μια δοκιμαστική εκτόξευση ενός πυραύλου που μπορεί να μεταφέρει δορυφόρους σε τροχιά, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, σε μια εξέλιξη που πιθανώς να κλιμακώσει τις εντάσεις με τις ΗΠΑ, εξαιτίας της δυνητικής χρήσης του για το βαλλιστικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με το συντριπτικό 98-2, η αμερικανική γερουσία ενέκρινε την επιβολή νέων κυρώσεων σε Ρωσία, Ιράν και Βόρειο Κορέα, αψηφώντας τον πρόεδρο Τραμπ. Το συντριπτικό ποσοστό κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Λευκό Οίκο σε περίπτωση που αποφασίσει να ασκήσει βέτο. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος