ειδήσεις

«Το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά, γιατί η υπόθεση του προλεταριάτου, ο κομμουνισμός, είναι η πιο καθολικά ανθρώπινη, η βαθύτερη, η πιο πλατιά» είναι η προμετωπίδα της Διακήρυξή της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του κόμματος (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

 Με δημοσιογράφους συναντάται αυτή την ώρα στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» στον Πειραιά, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ἐκδόθηκε τό νέο βιβλίο τοῦ Μητροπολίτου Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱεροθέου μέ τόν τίτλο «Πραγμάτων Ἔλεγχος». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Αν δεν ικανοποιηθεί το ΝΑΤΟ θα έρθει αίμα στα Βαλκάνια. Θα συγκρουστούν τα συμφέροντα", εκτίμησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με δημοσιογράφους συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» στον Πειραιά, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

  Αλλάζει ο χάρτης των ελληνικών καζίνων εν όψει των ελκυστικών αποδόσεων και των μεγάλων απαιτήσεων σε επενδύσεις που φέρνει ο νέος νόμος, και παλιοί και νέοι επενδυτές παίρνουν θέσεις. Η είσοδος του ομίλου Κόκκαλη στο σχήμα που θα υλοποιήσει την επένδυση ύψους 100 εκατ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος