ειδήσεις

Η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε χάρτη στις συνομιλίες της Γενεύης με τον οποίο προτείνει το υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση τμήμα να είναι στο 28,2% των εδαφών του νησιού, ποσοστό που είναι κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μικρότερο από το σχέδιο Ανάν (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝέα τηλεφωνική επικοινωνία έχουν αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Αναστασιάδης. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σημαντικότατη ήταν η εξέλιξη που συνέβη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας με την ανάρτηση εκ μέρους της διεύθυνσης δασών των έξι δασικών χαρτών της δημοτικής ενότητας Καβάλας, των δημοτικών ενοτήτων Ελευθερουπόλως και Νέας Περάμου, καθώς και των τοπικών κοινοτήτων Ελευθερών, Αγίου Ανδρέα, Νέας Ηρακλείτσας. Κατόπιν της αναρτήσεως οι έχοντες έννομο συμφέρον επί των συγκεκριμένων […]. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε το βράδυ της Δευτέρας ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ελπίδα ότι η Τουρκία θα επιδείξει πολιτική βούληση για να ξεπεραστεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα (ασφάλεια- εγγυήσεις), εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το βράδυ της Κυριακής, πριν το δείπνο εργασίας των δύο ηγετών και των διαπραγματευτικών τους ομάδων στο Μοντ Πελεράν, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τις προϋποθέσεις για τη ριζική διαφοροποίηση των συνθηκών ασφάλειας που ίσχυαν το 1960 δημιουργεί το αποτέλεσμα της Διάσκεψης για την Κύπρο αλλά και η ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Κυρπιακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την ολοκλήρωση της Διάσκεψης στη Γενεύη. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως γνωστοποίησε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης με ανάρτησή του στο Twitter. Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις εν όψει της συνέχισης της διάσκεψης για το Κυπριακό, σε επίπεδο τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, από τις 18 ως τις (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣΤηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη είχε ο Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα του Σαββάτου, με θέμα τις εξελίξεις μετά τη διάσκεψη για την Κύπρο, στις 12 Ιανουαρίου 2017. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣΤηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη είχε ο Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα του Σαββάτου, με θέμα τις εξελίξεις μετά τη διάσκεψη για την Κύπρο, στις 12 Ιανουαρίου 2017. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δύο πλευρές αξιολόγησαν τα αποτελέσματα της διάσκεψης της Γενεύης και επεξεργάστηκαν τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί κατά την επόμενη περίοδο στις σχετικές συνομιλίες. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ποιες είναι οι χώρες που συγκεντρώνουν τους περισσότερες απόδημους και νεο-μετανάστες Έλληνες. Στοιχεία μέχρι και το 2016 Το ότι υπάρχει μία ακόμη Ελλάδα εκτός συνόρων […]. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σύμμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο αντιπροσωπείες για το μέλλον της Κύπρου δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το εδαφικό της Κύπρου, με κάθε πλευρά να χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την πρόταση της άλλης, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Βελτιώθηκε ή χειροτέρεψε η θέση της Ελλάδα στην κατάταξη του δείκτη Ease of Doing Business το 2017. Ποια είναι τα εύκολα και πια τα δύσκολα του επιχειρείν στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (14.01. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου και ένταξη του ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει τα χαρτιά του και αναλύει τις προθέσεις του. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΤο αμέσως επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και εντός του Ιανουαρίου, θα κατατεθεί στη Βουλή διάταξη που θα διευκολύνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις προς δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αρχίζουν σήμερα στο Μοντ Πελεράν οι συνομιλίες για το Κυπριακό σε επίπεδο τεχνοκρατών, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη Γενεύη την περασμένη Πέμπτη και με στόχο την ετοιμασία ενός κειμένου εργασίας που θα διαβιβαστεί στους κ. Αναστασιάδη και Ακιντζί. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 της εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη από την Ολομέλεια. Όπως αναφέρεται, αφορά προγράμματα επιδότησης σίτισης, το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης και δομές κατά της φτώχειας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η παράταση εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας για την ακώλυτη εξυπηρέτηση αναγκών των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού προτείνεται με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Αν οι εγγυήσεις της Τουρκίας δεν συνεχιστούν, τότε η συμφωνία, όταν οδηγηθεί σε δημοψήφισμα, δεν θα περάσει από τους Τουρκοκύπριους», δήλωσε ο πρώην ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, υποστηρίζοντας ότι «οι Τουρκοκύπριοι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς». Σύμφωνα με τον Ταλάτ, η κατάθεση χαρτών στη Γενεύη αποτελεί «σημαντικό βήμα» για το Κυπριακό. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένας από τους βασικούς κανόνες αυτού του τεστ είναι να απαντήσετε στις ερωτήσεις, γράφοντας σύντομες απαντήσεις σε ένα χαρτί για το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Το τεστ είναι βασισμένο στο βιβλίο του Σίγκμουντ Φρόυντ “Γενική Εισαγωγή στην Ψυχανάλυση” (A General Introduction to Psychoanalysis) του 1920 και, συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο σχετικά με τους συμβολισμούς των ονείρων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος