ειδήσεις

Μάχη για να καθαρίσουν τους δρόμους, εξακολουθούν να δίνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, καθώς συνεχίζεται η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της Ηπείρου. Στην πόλη των Ιωαννίνων το χιόνι αγγίζει τους 50 πόντους. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τη βούληση του υπουργείου Οικονομικών να βρει την πλέον δίκαιη λύση, ώστε να μην καταβάλλουν τέλος επιτηδεύματος οι κάτοικοι των χωριών με πληθυσμό έως 500 άτομα, επανέλαβε η υφυπουργός, Κατερίνα Παπανάτσιου, από την Ολομέλεια. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε το έργο προστασίας και θωράκισης του ιστορικού γεφυριού της Άρτας, που υλοποίησε η Περιφέρεια Ηπείρου και η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ενώ παράλληλα έγινε και καθαρισμός της κοίτης του ποταμού Άραχθου. Η αναγκαιότητα αναδείχθηκε με τις καταστροφικές πλημμύρες το 2015. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η 8η Μ/Π Ταξιαρχία « VIII ΜΠ Ηπείρου» τίμησε τους Συνδέσμους των Εφέδρων Αξιωματικών της ζώνης ευθύνης της Ταξιαρχίας σε δεξίωση που έγινε στο Στρατηγείο, ενώπιον όλων των αξιωματικών της Ταξιαρχίας, για την ανιδιοτελή προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών προς την Πατρίδα, απονέμοντας σε κάθε πρόεδρο των Συνδέσμων μια πλακέτα με το έμβλημα της Ταξιαρχίας.Ο Διοικητής της Ταξιαρχίας κ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος