ειδήσεις

Δαπάνες για φως, νερό, τηλέφωνο (σταθερά, κινητά και συνδρομητική τηλεόραση) θα μετρούν για το χτίσιμο του αφορολογήτου με πλαστικό χρήμα, από τις αρχές του 2017. Μάλιστα, η σχετική απόφαση, αναμένεται να ανακοινωθεί -εκτός απρόοπτου- σήμερα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τη δραστική περικοπή του αφορολόγητου ορίου και τον προσδιορισμό του κοντά στα επίπεδα της φτώχειας που ισχύουν στην Ελλάδα, ήτοι 4.512 ευρώ, προτείνει, μεταξύ άλλων, σε μελέτη του το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), προκειμένου. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΑΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ» Το αφορολόγητο δεν είναι «φετίχ», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας για τις «υποχωρήσεις» που είναι διατεθειμένη να κάνει η κυβέρνηση ώστε να κλείσει η αξιολόγηση. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Υπέρ μιας συνολικής συμφωνίας που θα συμπεριλαμβάνει την ποσοτική χαλάρωση και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος τάχθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος