ειδήσεις

Δαπάνες για φως, νερό, τηλέφωνο (σταθερά, κινητά και συνδρομητική τηλεόραση) θα μετρούν για το χτίσιμο του αφορολογήτου με πλαστικό χρήμα, από τις αρχές του 2017. Μάλιστα, η σχετική απόφαση, αναμένεται να ανακοινωθεί -εκτός απρόοπτου- σήμερα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

«Δεν συμφωνούμε με τη μείωση του αφορολόγητου γιατί θα πλήξει τα χαμηλά και αδύναμα εισοδήματα» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Μιλώντας. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Δεν συμφωνούμε με τη μείωση του αφορολόγητου γιατί θα πλήξει τα χαμηλά και αδύναμα εισοδήματα» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Κάμμενος την Τρίτη. Ο ίδιος κατηγόρησε τη Γερμανία ότι λειτουργεί ως τοκογλύφος, ενώ δήλωσε υποστηρικτής του Τραμπ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του υπουργού οικονομικών του Παπαδημητρίου προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης για πολλά θέματα όπως και αυτό της μείωσης του αφορολόγητου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού είναι πιο σοβαρό να κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση απο το να διαπραχθεί άλλη μια ακόμα αδικία σε […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το επίδομα ανεργίας είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο διευκρινίζει η υφ. Οικομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ενώ για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι είναι αφορολόγητο, δεν κατάσχεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο ή τα πιστωτικά ιδρύματα. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος