ειδήσεις

Γύρω στα έξι δισ. θα ανέλθει η επόμενη δόση δανείων που θα λάβει η Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της Ευρωζώνης. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Δόση μαμούθ 11,2 δισ. ευρώ θα συνοδεύει την τέταρτη αξιολόγηση του μνημονίου, μαζί βέβαια με άλλα 88 προαπαιτούμενα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αμφισβητεί ότι, τα 6,7 δισ. που θα βάλει στον «κουμπαρά» της η Ελλάδα, θα είναι τα τελευταία που θα λάβει από την Ε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε "πολιτική συμφωνία" για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος κατέληξε το Eurogroup. Κάλεσε την Αθήνα να ολοκληρώσει τις επόμενες εβδομάδες τις δράσεις που απομένουν, κάνοντας αναφορά στις ηλ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα 14,413 δισ. ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τον Τουρισμό την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2017, καταγράφοντας αύξηση κατά 10,7% σε σύγκριση με την. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ογδόντα οκτώ προαπαιτούμενα καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση, ενόψει της τέταρτης αξιολόγησης, έτσι ώστε τον Αύγουστο να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα. Στον "λογαριασμό" των εταίρων είναι η επιτάχυνση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, η επίσπευση για το αφορολόγητο, πιθανή αύξηση του ΕΝΦΙΑ, όπως επίσης και η πλήρη εξάλειψη του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του σημερινού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες υπήρξε πολιτική συμφωνία για το (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πλεόνασμα 103 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό πλεόνασμα το Νοέμβριο του 2017, αυξημένο κατά 81,4% έναντι πλεονάσματος 57 εκατ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αύξηση 81,4% κατέγραψε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Νοέμβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, εμφανίζοντας πλεόνασμα 103 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 57 εκατ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «τα 5,7 δισ. ευρώ θα εκταμιευθούν στο επόμενο 15ήμερο, μόλις κλείσουν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες των προαπαιτουμένων και το υπόλοιπο 1 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης στα πλαίσια της τρίτης αξιολόγησης, σχολίασε με καυστικό τρόπο το ΚΚΕ, επισημαίνοντας (όλο το άρθρο)

οικονομία

Πολύ ακριβά θα πληρώσει η Ελλάδα την εξασφάλιση της δόσης καθώς οι δανειστές επέβαλαν σκληρούς όρους κι όπως φαίνεται κι από την έκθεση Συμμόρφωσης (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η παγίωση του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι εκ των ων ουκ άνευ για την εκταμίευση της δεύτερης υποδόσης ύψους 1 δισ. ευρώ,. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αρλεκίνους, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ και γενναίες δόσεις διασκέδασης θα πραγματοποιηθεί και φέτος η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, που ετοιμάζει ο δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στην εξαγορά της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Bioverativ έναντι 11,6 δισ. δολαρίων συμφώνησε να προχωρήσει ο γαλλικός όμιλος Sanofi. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος