ειδήσεις

Επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν με επιτυχία στο εργαστήριό τους ένα ακόμη τμήμα του ανθρώπινου στομαχιού, πράγμα που σε πρώτη φάση θα βοηθήσει στην καλύτερη μελέτη των ασθενειών και των σχετικών φαρμάκων (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Δημήτρης Γκόβας Το μείζον έργο του Καρλ Μαρξ, Το Κεφάλαιο, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1867, ακριβώς πριν από 150 χρόνια. Αναφερόμαστε στον Πρώτο τόμο του έργου φυσικά, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είδε το φως της δημοσιότητας όσο ο ίδιος ο Μαρξ ήταν εν ζωή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο απολογισμός της επίθεσης βομβιστή-καμικάζι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κοντά στο μέχρι πρότινος προπύργιό της, την πόλη αλ Μπαμπ της βόρειας Συρίας, αυξήθηκε σε 83 νεκρούς, στην πλειονότητά τους άμαχους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. «Ο απολογισμός ανέρχεται τώρα σε 83 νεκρούς, περιλαμβανομένων 45 αμάχων», ανέφερε η ΜΚΟ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μεγάλα κομμάτια του εκρηκτικού μηχανισμού που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι πίσω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, κατάφεραν να διασφαλίσουν μετά την ελεγχόμενη έκρηξη οι πυροτεχνουργοί. Η "χειρουργική παρέμβαση "στη βόμβα έδωσε τη δυνατότητα να μεταφερθούν στα εργαστήρια υπολείμματα που θα δώσουν στοιχεία για τους τρομοκράτες. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία επιβεβαίωσε μετά τη ταυτοποίηση που έγινε ότι ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου στα Μάλια Ηρακλείου ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ, ο οποίος είχε εξαφανισθεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2005.Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:«Ανακοινώνεται ότι, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα εργαστήρια DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος