ειδήσεις

Τις νέες προϊοντικές καινοτομίες και ευρήματα ερευνών παρουσίασε το YouTube κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Διαφήμισης. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Tι κι αν πλησιάζει τα 50! Είναι σέξι, εντυπωσιακή και την επέλεξε μεγάλη εταιρεία εσωρούχων για να είναι το πρόσωπο, ή μάλλον το κορμί της (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Γυμνάσιο Αγίων Δέκα ( Γ’ Τάξη ) συμμετέχει στο φετινό 7ο Μαθητικό Ψηφιακό Φεστιβάλ με ένα ακόμη έργο κόμικ σε ψηφιακή - βίντεο μορφή, που έχει τίτλο:  Οι γονείς μας πάλι στα θρανία δεν ανοίξανε βιβλία.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η United Airlines, η οποία έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα στη δημόσια εικόνα της μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που έδειχνε τη βίαιη απομάκρυνση από το αεροσκάφους ενός επιβάτη, απέσυρε μέσα σε λίγες ημέρες τις διαφημίσεις της από το Φεστιβάλ Τριμπέκα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θράκη, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος για την παροχή δωρεάν δορυφορικής πρόσβασης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, για απομακρυσμένες περιοχές που δεν καλύπτονται από το ψηφιακό σήμα της Digea.συνέχεια. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς από τη Σταυρούπολη της Ξάνθης, όπου πραγματοποιεί περιοδεία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης παροχής δωρεάν Δορυφορικού εξοπλισμού σε 13.000 οικογένειες στους Νομούς της Θράκης – Αύριο η ομιλία στο Επιμελητήριο Αλεξ/πολης  Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Πανεπιστήμιο του Δελχί (DU), ένα από τα υψηλού κύρους πανεπιστήμια της Ινδίας, σκέφτεται να συμπεριλάβει τη «συγγραφή αναρτήσεων στο Facebook» στο μάθημα αγγλικής λογοτεχνίας, όπως δήλωσαν σήμερα πανεπιστημιακοί. Η πρόταση αυτή κατατέθηκε από επιτροπή του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας ως ένα μάθημα βελτίωσης της γλωσσικής ικανότητας. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Δεν υπάρχει, πλέον, κανένας λόγος για καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, μόνο πολιτικές σκοπιμότητες θα μπορούσαν να τις καθυστερήσουν, αλλά και αυτές φαίνεται ότι κάμπτονται και δεν θα επικρατήσουν, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, από τη Σταυρούπολη της Ξάνθης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος