ειδήσεις

Ξεκινά τη Δευτέρα στη Ρόδο η λεγόμενη Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα, πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του υπουργείου Εξωτερικών, σε άλλο ένα δείγμα «πολυδιάστατης» και «ενεργού» εξωτερικής πολιτικής, προς γεωστρατηγική αναβάθμιση της ντόπιας αστικής τάξης, με άξονα την πολύμορφη συμβολή στην υλοποίηση ευρωατλαντικών σχεδίων για την «Ασφάλεια» του κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο.Η . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τη Ρόδο επισκέπτεται το Σάββατο, 27 Μαϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.Η Υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρόδου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

   Και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στα νησιά της Ρόδου και της Κω, αφού καταγράφηκε αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, που ξεπερνά το 30%.    Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Fraport Greece, που έχει αναλάβει την διαχείριση των αεροδρομίων Ρόδου και Κω, η κίνηση ήταν σημαντικά αυξημένη και […] The post Ξεπέρασε το 30% η αύξηση τουριστών σε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ξεπέρασε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο σε Ρόδο και Κω, αφού καταγράφηκε αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, που ξεπερνά το 30%. Εξίσου ικανοποιητικά είναι τα στοιχεία και για το νησί της Κω. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Δήμος Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με την παρ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απορρίφθηκε η αίτηση 53χρονου Ροδίτη για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους. κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να διασφαλίζει πρώτα τις ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο Ν. Κοτζιάς από τη διάσκεψη της Ρόδου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ταξίδι σωτηρίας για ένα νεογέννητο αγοράκι μόλις λίγων ωρών στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε το βρέφος από τη Ρόδο στην Κρήτη, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασε αμέσως μετά τη γέννησή του, με τους γιατρούς να κρίνουν επιτακτική την ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κρήτης. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος