ειδήσεις

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, θα αποκτήσει το δικό της γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Για ενδείξεις πως η συριακή κυβέρνηση προετοιμάζει νέα επίθεση με χημικά όπλα κάνει λόγο ο Λευκός Οίκος, προειδοποιώντας τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ ότι αυτός και οι ένοπλες δυνάμεις του «θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» εάν προχωρήσουν σε επίθεση. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Η προειδοποίηση που απηύθυνε η κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στον Μπασάρ αλ Άσαντ να μη χρησιμοποιήσει χημικά όπλα είχε αποτέλεσμα, έκρινε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, μια εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο. «Νομίζω ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ ήσαν επιτυχείς», τόνισε η Σάντερς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΑποτελεσματική ήταν η προειδοποίηση που απηύθυνε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ στον Μπασάρ αλ Άσαντ να μη χρησιμοποιήσει χημικά όπλα είχε αποτέλεσμα, σημείωσε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς,εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η προειδοποίηση που απηύθυνε η κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στον Μπασάρ αλ Άσαντ να μη χρησιμοποιήσει χημικά όπλα είχε αποτέλεσμα, έκρινε σήμερα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Mετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε το Λονδίνο, οι πίνακες ανακοινώσεων στους σταθμούς του μετρό έγιναν σημεία θετικής ενέργειας και αισιόδοξων μηνυμάτων. Είναι σαν λευκοί πίνακες οι οποίοι βρίσκονται σε διάσπαρτα σημεία μέσα στους σταθμούς του μετρό και η κανονική τους χρήση είναι να ενημερώνουν για τα δρομολόγια των τραίνων. (όλο το άρθρο)

blogs

Πώς πήγαν ντυμένοι οι φίλοι και συγγενείς του 18χρονου Αντώνη από την Πάτρα; Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγινε η κηδεία του 18χρονου Αντώνη Σταματελάτου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, με το ποδήλατό του. Η τελευταία πράξη της τραγωδίας διαδραματίστηκε το πρωί στον Ναό του Αγίου Μηνά Λεύκας, στο Β΄Νεκροταφείο Πατρών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος