ειδήσεις

Οι επιλογές του άντρα όταν θα βγει ραντεβού για φαγητό με μια γυναίκα αποκαλύπτουν εάν έχει πραγματικό ερωτικό ενδιαφέρον γι’ αυτήν (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο πάπας Φραγκίσκος ρώτησε την πρώτη κυρία των ΗΠΑ αν ταΐζει τον πλανητάρχη "ποτίτσα", ένα δημοφιλές σλοβένικο γλυκό, όμως όλος ο κόσμος άκουσε και κατάλαβε "πίτσα", εκτός φυσικά από τη Σλοβένα Μελάνια Τραμπ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την "1η εθελοντική αιμοδόσία απογόνων προσφύγων" οργάνωσε, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Ξάνθης "η Αγάπη", ο σύλλογος μας το Σάββατο 20 Μαϊου 2017. Οι απόγονοι εκείνων που χάθηκαν κατά την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, αλλά και όσοι τιμούν την θυσία τους, δώσανε εθελοντικά το αίμα τους για το αίμα που χύθηκε εκεί, εκεί στον Πόντο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Χώρα σε πολιορκία θυμίζει τα τελευταία 24ωρα η Βρετανία, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η Αριάνα Γκράντε. Ο στρατός έχει καταλάβει τα κεντρικά κτίρια και σημεία των μεγάλων πόλεων, ενώ, όπως έγινε γνωστό, το Κοινοβούλιο έκλεισε για το κοινό και δόθηκε εντολή σε χίλιους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων να μεταβούν στα ανάκτορα του Μπά (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Γιώργος Σολτάτος συνέταξε το ακόλουθο κείμενο σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο έχει ως εξής:   «Υπήρχε μια συνήθεια όταν ήμασταν νέοι ,να δίνουμε ραντεβού για να συναντηθούμε , μετά από ορισμένα χρόνια ,συγκεκριμένη μέρα  σε συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ώρα. Αυτό συνέβη και με τρεις φίλους Γιατρούς (χειρούργους), τον Γιώργο , τον ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ο Γιώργος Σολτάτος για το πρω (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος