ειδήσεις

Ένας φράχτης 3 χιλιομέτρων στήνεται το πρωί της Πέμπτης στην παραλία της Βούλας για να εμποδίσει την πετρελαιοκηλίδα να μολύνει τις ακτές του Δήμου (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Ένταση στην βουλή με αφορμή την τηλεοπτική κάλυψη της πρόσφατης διαδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο βουλευτής. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Με την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook,λίγες ώρες πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, με την οποία εξηγούσε γιατί διαφωνεί με την συγκεκριμένη εκδήλωση, το Ποτάμι φαίνεται πως έχει καταλήξει στη στάση που θα κρατήσει. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο αριθμός των κρατουμένων οι οποίοι αποφυλακίστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, σημείωσε αύξηση κατά 100% σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δυνατότητα έργων υποδομών σε περιοχές NATURA, δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος – Και δικαίωμα εξαγοράς εκχερσωμένων εκτάσεων   Στη νομιμοποίηση υφιστάμενων camping σε εκτάσεις δασικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων και αυτό της Σαμοθράκης περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, αλλά και δυνατότητα έγκρισης έργων υποδομών και ύδρευσης σε περιοχές Natura, έπειτα από τη διαπίστωσ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος