ειδήσεις

Οι αγορές μας μέσω διαδικτύου πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή καθώς καραδοκούν… απατεώνες οι οποίοι είτε μπορεί να (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και αρκετές η μέρες μία προσπάθεια αναμόρφωσης της πλατείας της Δημοτικής Αγοράς, με ταυτόχρονη συντήρηση κομματιών του κτιρίου. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα 12χρονο αγόρι, που προσπάθησε να διασχίζει την έρημη ηπειρωτική Αυστραλία, κάλυψε περίπου 1.300 km πριν τον σταματήσει η Τροχαία Εθνικών Οδών, αναφέρουν τοπικά μίντια. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την αναχαίτιση περαιτέρω απορρύθμισης της αγοράς εργασίας και τη νομοθέτηση για την επαναφορά από 1 Σεπτεμβρίου του 2018 των αρχών της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας (ΣΣΕ) αναφέρει ως τους δύο σημαντικούς στόχους που κατόρθωσε το Υπουργείο Εργασίας, η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Για επίτευξη δύο σημαντικών στόχων μιλά η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας (στις 17.00) αρχίζουν εκ νέου σήμερα οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μέχρι πρότινος, η LVMH διατηρούσε το 74,1% των μετοχών της Dior και πλέον, θα προχωρήσει στην αγορά και του εναπομείναντος 25,9% (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας, στις 17.00, αρχίζουν εκ νέου σήμερα, Τρίτη, οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας αρχίζουν εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΔΟ ΚΑΤΑ 1,15%Σε νέα υψηλά έτους κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, έχοντας διασπάσει ανοδικά και τα επίπεδα των 690 μονάδων. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας αρχίζουν εκ νέου σήμερα οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, ενώ επί τάπητος θα τεθεί εντός της ημέρας και το θέμα του υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μία εταιρεία με την ονομασία KeyMe στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είχε πριν τέσσερα χρόνια βγάλει στην αγορά μία εφαρμογή με την οποία μπορούσατε να σκανάρετε τα κλειδιά σας για να πάρετε όσα αντίγραφα θέλετε. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σκάφος που μετέφερε άγνωστο αριθμό προσφύγων βυθίστηκε το πρωί της Δευτέρας ανοιχτά της Μήθυμνας, στη Λέσβο. Ήδη, έχουν εντοπιστεί σε ακτή της περιοχής έξι νεκροί, ένας άνδρας, τέσσερις γυναίκες και ένα αγόρι. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος