ειδήσεις

Με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η πορεία εκτέλεσης του φετινού κρατικού προϋπολογισμού, των δημοσιονομικών μεγεθών, καθώς και η εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων που ήδη έχουν ψηφιστεί στο πλαίσιο των προηγούμενων «αξιολογήσεων», θα.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ενεργοποιέιται την ερχόμενη εβδομάδα το μέτρο του αυτεπάγγελτου συμψηφισμού για επιστροφές φόρου εισοδήμνατος με τον φετινό ΕΝΦΙΑ.   . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΤελειώνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες αφού αύριο στις 10 το πρωί το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των βάσεων. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εν αναμονή των βάσεων

22-8-2017 7:25 PM | proinoslogosnews | σχετικά νέα

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των φετινών υποψηφίων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βάζοντας τέλος στην αγωνία μαθητών και γονέων. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημη πληροφόρηση για την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις, αλλά οι πιθανότερες ημερομηνίες είναι την Παρασκευή 25 ή τη Δευτέρα 28, ίσως και την Τρίτη 29 Αυγούστου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Advertorial  Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού είναι «Στηρίζουμε τον Θηλασμό Μαζί», δίνοντας έτσι έμφαση στη δικτύωση, την πληροφόρηση και τη δραστηριοποίηση όλων των φορέων με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης έως το 2030. Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Θηλασμό, 1) ο υποσιτισμός ευθύνεται για το 45% των θανάτων παιδιών κάτω των πέντε ετώ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος