ειδήσεις

Για να μη χάνεται χρόνο, αλλά και να κάνετε το μακιγιάζ σας να μένει αναλλοίωτο όλη την ημέρα, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μήνυμα στους ηγέτες της ευρωζώνης ότι είναι αναγκαίο να ενισχυθεί περαιτέρω η νομισματική ένωση, ενώ η Ελλάδα ανακάμπτει, θα επιχειρήσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμ.Μακρόν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 7-8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με συμβούλους του. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το έργο e–food Science – Design, Development and Pilot Testing of Freely Accessible Online Educational Material, for a Common Group of Modules Intended for Food Science αναπτύσσεται στον τομέα των στρατηγικών εταιρικών σχέσεων στο πλαίσιο της κεντρικής δράσης Συνεργασίας για την καινοτομία και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών, του προγράμματος ERASMUS +. Βασικός στόχος του έργου είναι [. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αυστηροποιείται η διαδικασία των ελέγχων για την υποχρεωτική εφαρμογή των ΡΟS για όλα τα επαγγέλματα των οποίων η σχετική προθεσμία προμήθειας και λειτουργίας των μηχανημάτων για τις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες έληξε στο τέλους του Ιουλίου. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Αυστηροποιείται η διαδικασία των ελέγχων για την υποχρεωτική εφαρμογή των ΡΟS για όλα τα επαγγέλματα των οποίων η σχετική προθεσμία προμήθειας και λειτουργίας των μηχανημάτων για τις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες έληξε στο τέλους του Ιουλίου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Προς μια οριστική λύση φαίνεται ότι προχωρά η γέφυρα επί της οδού Σατωβριάνδου ή γνωστή σε όλους ως «Καλατράβα», καθώς στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων – στο τέλος του μήνα - αναμένεται να έρθει προς έγκριση η μελέτη του έργου. Ως γνωστόν, η μελέτη για την ανακατασκευή της γέφυρας είχε εγκριθεί την άνοιξη από το Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε στον τρόπο με τον όποιο θα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος