ειδήσεις

Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, η Qualcomm απέρριψε χθες την πρόταση εξαγοράς της για $105 δισ., που είχε πρόσφατα καταθέσει η Broadcom. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η εντυπωσιακή Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως είναι τριών.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο μοναδικός όρος που έχει συμφωνηθεί με τους θεσμούς για την εκταμίευση της δεύτερης υποδόσης του 1 δισ. ευρώ για τα ληξιπρόθεσμα είναι η εκκαθάριση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Επίσημη διάψευση δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο η εκταμίευση του ποσού συνδέεται με την πορεία των πλειστηριασμών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», σύμφωνα με το οποίο η εκταμίευση του ποσού για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων συνδέεται με την πορεία των πλειστηριασμών (όλο το άρθρο)

blogs

Η Μαργκώ σκέφτεται ότι δεν κινδυνεύει μόνο από την Τατιάνα λόγω της επιχείρησης της, αλλά επειδή η Τατιάνα κάνει και κινήσεις σε σχέση με την Αμαλία. Η Τατιάνα πηγαίνει και παίρνει κάποια στοιχεία από την Έμιλυ και αρχίζει να κάνει την δικιά της έρευνα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος