ειδήσεις

Η Taylor Swift νοιάζεται πάντα για τους θαυμαστές της και τώρα τους δίνει την ευκαιρία να την πλησιάσουν περισσότερο από ποτέ με την κυκλοφορία (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Με επικρίσεις για «κυβέρνηση εικονικής πραγματικότητας» σχολίασε η ΔΗΜΑΡ τα στοιχεία της Eurostat για το επίπεδο φτώχειας στην Ελλάδα και τη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H εφημερίδα Remnin Ribao (Λαϊκή Ημερησία), επίσημο όργανο της κεντρικής επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ξεκίνησε μια εφαρμογή στα αγγλικά, ένα «στρατηγικής σημασίας βήμα» για την ενίσχυση της επιρροής του Πεκίνου στη διεθνή σκηνή. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι φάλαινες και τα δελφίνια ζουν σε κοινωνικές ομάδες με στενούς δεσμούς ανάμεσά τους, και αναπτύσσουν πολύπλοκες σχέσεις σαν τους ανθρώπους χάρη στον μεγάλο εγκέφαλό τους (όλο το άρθρο)

πολιτική

Πως θα σας φαινόταν να παρακολουθείτε σεμινάρια επιμόρφωσης υψηλού επιπέδου από πανεπιστημιακούς μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας; Την επιθυμία πολλών απλών πολιτών, φοιτητών και επαγγελματιών κάνει πραγματικότητα το Coursity, μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης που συντονίζεται από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Πανεπιστημίων. Μέσω της πλατφόρμας, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει προσομοίωση της κατάστασης σε πλατφόρμα εξόρυξης και με τη συμμετοχή αεροναυτικών δυνάμεων και προσωπικού από την Κύπρο και τις χώρες που συμμετέχουν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΣήμερα το πρωί, συνταξιούχοι μέλη του σωματείου "Η Συσπείρωση" θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Αριστοτέλους. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες αναρτήθηκαν οι εισφορές Σεπτεμβρίου 2017 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τους κατοίκους της πρωτεύουσας που έχουν ανάγκη δημιούργησε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος της Αθήνας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της οικονομικής κρίσης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την δυνατότητα εξόφλησης παλιών οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού που θα λειτουργήσει ειδικά για οφειλές στην κοινωνική ασφάλιση, προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος από τα Γρεβενά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τι περιλαμβάνουν τα 88 άρθρα που απαρτίζουν τον νέο κώδικα - Προωθείται η κοινωνική επανένταξη και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των κρατουμένων, σύμφωνα με το υπουργείο Σε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε σήμερα το σχέδιο του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα και σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης εξισορροπεί την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των φυλακών, των κρατουμένων και του (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ Μετά τους πανηγυρισμούς ήρθε η πόλωση Η λαϊκή ριζοσπαστικοποίηση κι η μαζικοποίηση του ΕΑΜ και του ΚΚΕ απαιτούν ριζική κοινωνική αλλαγή, ο αστικός κόσμος κι οι Βρετανοί προετοιμάζονται και κρατούν τα Τάγματα Ασφαλείας σε εφεδρεία. Η προέλαση του σοβιετικού στρατού προς την Ανατολική Ευρώπη αναγκάζει τους Ναζί να εκκενώσουν τη χώρα για να. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος