ειδήσεις

«Η κυβέρνηση έχει αποκλειστικό στόχο το τέλος του Προγράμματος και της αναγκαστικής επιτροπείας το 2018. Διαφορετικά δεν θα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣΟ ESM άναψε το «πράσινο φως» προκειμένου η Πορτογαλία να αποπληρώσει πρόωρα τα περίπου 9,4 δισ. ευρώ που οφείλει στο ΔΝΤ, από την εποχή του προγράμματος στήριξης. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μειώνει την πρόβλεψη για τον φετινό ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας των ΗΠΑ και από αύξηση 2,3% του ΑΕΠ μιλά πλέον (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την πρόωρη αποπληρωμή περίπου 9,4 δισ. ευρώ, τα οποία οφείλει η Πορτογαλία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από την εποχή του προγράμματος στήριξης της οικονομίας της, ενέκρινε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (ΕΜΧΣ - EFSM), εξέλιξη που θα επιτρέψει στη Λισαβόνα να εξοικονομήσει χρήματα από τους τόκους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ζήτησε πλήρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και είπε πως η Ελλάδα έχει πετύχει μια αξιοσημείωτη δημοσιονομική προσαρμογή (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος