πολιτική

Σε δεκάδες ακόμα πόλεις

21-3-2017 11:39 PM | ριζοσπάστης | 3 σχετικά νέα

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες πήραν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σε δεκάδες πόλεις της χώρας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πικετοφορίες και στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Χαλκίδα, στην.. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι γάλλοι εισαγγελείς άνοιξαν επίσημη έρευνα για την σύζυγο του συντηρητικού υποψήφιου της γαλλικής προεδρίας Φρανσουά Φιγιόν χθες, με την κατηγορία ότι πληρώθηκε εκατοντάδες δεκάδες ευρώ δημόσιου χρήματος για εργασία που δεν έκανε, δήλωσε πηγή των δικαστηρίων. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΑπό το απόλυτο χάος και το «μπάτε σκύλοι αλέστε» που επικρατεί σε δεκάδες γωνιές της Αθήνας στην απόλυτη απαγόρευση για τους μικροπωλητές φαίνεται πως περνά μια από τις πιο πολυσύχναστες «περαντζάδες», ο πεζόδρομος της Αποστόλου Παύλου κοντά στο σταθμό του Θησείου. Οι πλανόδιοι της περιοχής ενημερώθηκαν χθες από την Αστυνομία ότι απαγορεύεται «μέχρι νεωτέρας» να στήνουν πάγκους και όποιος το (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την έναρξη επίσημης έρευνας για τη σύζυγο του συντηρητικού υποψήφιου των προεδρικών εκλογών, Φρανσουά Φιγιόν, ξεκίνησαν Γάλλοι εισαγγελείς, όπως δήλωσε πηγή των δικαστηρίων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Πενέλοπι Φιγιόν θεωρείται ύποπτη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος, καθώς κατηγορείται ότι έλαβε εκατοντάδες δεκάδες ευρώ δημόσιου χρήματος για εργασία που δεν έκανε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος