πολιτική

Στην Αττική

16-5-2015 12:00 AM | ριζοσπάστης | 0 σχετικά νέα

Στην Αττική, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη μεγάλη συγκέντρωση του Κόμματος στην Καισαριανή, η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ, πραγματοποίησε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση, στο Ιλιον, στις 10/5, με.. (όλο το άρθρο)


Με τις δεκάδες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, μεθαύριο Δευτέρα, κορυφώνεται μια μακρά περίοδος πλούσιων αγωνιστικών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων από τις ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, με.. (όλο το άρθρο)

Για «αλλαγή σελίδας» μιλάει ολοένα και περισσότερο η κυβέρνηση, καθώς ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να κλείσει την «αξιολόγηση» και να φέρει στη Βουλή τα αντιλαϊκά νομοσχέδια της συμφωνίας με τους.. (όλο το άρθρο)

Στις σημερινές συνθήκες που οι ισχυροί επιχειρηματικοί όμιλοι μάς καλούν να κάνουμε νέες θυσίες για να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη τους, σήμερα που τόσο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ.. (όλο το άρθρο)

Αγρια εκμετάλλευση...

29-4-2017 12:00 AM | ριζοσπάστης | σχετικά νέα

Μια επίσκεψη σε φασονατζίδικα του κέντρου της Αθήνας, δηλαδή ραφτάδικα που ράβουν καθημερινά χιλιάδες κομμάτια ρούχων για να βγουν στην αγορά, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι οι μετανάστες εργάτες.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος