πολιτική

Mε το βλέμμα στραμμένο στις 23 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, είναι οι οκτώ τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι περιμένουν το πρωί της ημέρας εκείνης (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος. Οι εκλογές στην Ένωση των Εισαγγελέων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Nέος κύκλος καταθέσεων προστατευόμενων μαρτύρων άνοιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς που εξακολουθούν να ερευνούν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ η ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από το σκάνδαλο Novartis. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έφοδο των εισαγγελέων στην φαρμακοβομηχανία, εντοπίστηκε και νέα λίστα με περίπου 300 γιατρούς του δημοσίου και ιδιώτες, οι οποίοι φέρεται να δωροδοκήθηκαν με ποσά από 1. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣΤην πεποίθηση ότι είχε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση της πώλησης των 300.000 βλημάτων του ελληνικού στρατού, εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση του ο μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος