πολιτική

Μια Ευρώπη έτσι όπως οφείλει κανείς να την ονειρεύεται σκιαγράφησε χθες από το Στρασβούργο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε στην Ουάσιγκτον ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ότι η Ελλάδα θα ολοκληρώσει εγκαίρως και επιτυχώς το τρέχον πρόγραμμα μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δει ένα 4ο πρόγραμμα για τη χώρα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Θέλουμε το άνοιγμα στα κομμάτια εκείνα της κοινωνίας για τα οποία είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις τους. Όχι στα άλλα…. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Φ.Ο. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την φράση «Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς» μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει όποιος θελήσει να διερευνήσει τις εξελίξεις με το Π.Δ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το διακύβευμα στις πιο σημαντικές εκλογές της χρονιάς αυτής στην Ευρώπη δεν είναι αν η Άγγελα Μέρκελ θα συνεχίσει να ηγείται της Γερμανίας, αλλά μαζί με ποιόν και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να συμφωνήσουν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την αλλαγή του κλίματος που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις σημειώνουν στελέχη της κυβέρνησης σε non paper που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Μαξίμου, θέλοντας να καταδείξουν την κατάρρευση του αφηγήματος της Νέας Δημοκρατίας, «η οποία στήριζε το σύνολο της στρατηγικής της, στην δημοσκοπική της υπεροχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. «Μία σειρά μετρήσεων, τόσο στο Διαδίκτυο όσο και […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Το διακύβευμα στις πιο σημαντικές εκλογές της χρονιάς αυτής στην Ευρώπη δεν είναι αν η Άνγκελα Μέρκελ θα συνεχίσει να ηγείται της Γερμανίας, αλλά μαζί με ποιόν και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να συμφωνήσουν. Παρότι δεν μπορεί να αποκλειστεί μια έκπληξη, στον απόηχο τυχόν ρωσικής εκλογικής παρέμβασης, οι δημοσκόποι δηλώνουν σίγουροι για τις έρευνές τους, που δείχνουν τους συντηρητικούς τη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος