πολιτική

Με ενημέρωση από τους διαπραγματευτές Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί για την απογευματινή σύσκεψη των εμπειρογνωμόνων της ε/κ και της τ/κ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί αποχώρησε από τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί αποχώρησε από τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Μόλις μια ώρα μετά την έναρξη ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί,ο δεύτερος εγκατέλειψε το χώρο διεξαγωγής των συνομιλιών από το αεροδρόμιο Λευκωσίας. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τρόπους να «εμβαθύνουν τις σχέσεις τους με την ΕΕ» αναζητούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς τη Δευτέρα από (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σε θετικούς ρυθμούς κινήθηκε η οικονομία το 2016, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που έδωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Η οικονομία κατέγραψε ρυθμό ανάπτυξης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σαφείς ενδείξεις βελτίωσης των συνθηκών στην ελληνική οικονομία, διακρίνει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού του "Οικονομικές Εξελίξεις" και προβλέπει ενδυνάμωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας στο 1o εξάμηνο του 2017 (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την εμβάθυνση της ολοκλήρωσης της Ευρωζώνης ζήτησε την Πέμπτη ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Intrasoft International και η Planet SA και δημιουργούν από κοινού την VALEU Consulting, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αναμένει από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης να καταλήξουν σε μια τελική συμφωνία για την Ελλάδα κατά τη σημερινή συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Γιούργκ Βάισγκερμπερ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΡΑΜΠ Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να «συνεχίσουν τη συνεργασία και την εταιρική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση». Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετά την όμορφη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα, που βρίσκεται στο πλευρό του και την εντυπωσιακή σύζυγό του Μελάνια, που 'κλέβει» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ-Καναδά (CETA),  οι καναδικές εταιρείες θα  μπορούν να παράγουν και να κυκλοφορούν στην αγορά της χώρας τους καναδική φέτα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Tην Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις ώρα 18:00,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων επί της οδού Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου για […] (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μετά τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ξεκινά μία νέα περίοδος κινδύνων για την Ελλάδα και τους πιστωτές της, υποστηρίζει (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Στίβεν Μνουτσίν, είχε χθες το βράδυ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αναμένει από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης να καταλήξουν σε μια τελική συμφωνία για την Ελλάδα κατά τη σημερινή συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, δήλωσε εκπρόσωπος του (όλο το άρθρο)

τοπικά

Tην Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων επί της οδού Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   1.      Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την Παρασκευή θα δημοσιευθεί η έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2016. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δέσμευση για πρόσθετα μέτρα, θα ζητήσει σήμερα το Eurogroup από τον υπουργό οικονομικών. Ωστόσο τι θα γίνει με χρέος, QE και πλεονάσματα, δεν θα το μάθουμε πριν το τέλος Μαρτίου. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ρίχνει τον πήχη των προσδοκιών για το σημερινό Eurogroup το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. Ο εκπρόσωπος του Β. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΑ 13 ΔΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Πίσω από το ψυχολογικό όριο των 3 δις ευρώ υποχώρησαν τα ταμειακά διαθέσιμα του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη πληρωμή Χρέους πριν από τον Ιούλιο, που να θέτει σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Οικονομικών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης για την Ελλάδα, παρά τις διαφωνίες που εμποδίζουν το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Pier Carlo Padoan. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τον πρόεδρο της Ν.Δ . (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ«Οι πολίτες έχουν ανάγκη μία Ευρώπη που λύνει προβλήματα, όχι που δημιουργεί ή πολλαπλασιάζει προβλήματα», σημείωσε ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, στην ομιλία του κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Στο ηπιότερο ύφος που φαίνεται να υιοθετεί τις τελευταίες ημέρες κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την άφιξή του στις  Βρυξέλλες για την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.   Συγκεκριμένα, ο Σόιμπλε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επισήμανε ότι η ευρωζώνη τα πάει καλά και πρόσθεσε ότι «τα πράγματα, ακόμη και στην Ελλάδα, φαίνεται πως π (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέα, άγρια, επίθεση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο αντικαγκελάριος της χώρας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ κατηγορώντας τον πως το να ζητά πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για 10 χρόνια στην Ελλάδα είναι οικονομία… "βουντού". Και τον κάλεσε να σταματήσει τη συζήτηση περί Grexit. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Την εκτίμηση ότι είναι εφικτή η επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος έκαναν οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Eurogroup, προσερχόμενοι στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.   Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup εμφανίστηε ο επίτροπος (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος