πολιτική

Η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε χάρτη στις συνομιλίες της Γενεύης με τον οποίο πρτείνει το το υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση τμήμα να να είναι στο 28,2% των εδαφών του νησιού, ποσοστό που είναι κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μικρότερο από το σχέδιο Ανάν. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Τον έντονο εθνικισμό της Ευρώπης και την τάση για να απόσχιση ορισμένων περιχών από τα κράτη στα οποία ανήκουν καταγράφει ο παρακάτω χάρτης. Φαίνεται πως τα σύνορα της Ευρώπης θα αλλάξουν σημαντικά στο μέλλον, αν οι περιοχές που διεκδικούν αυτονομία ή και προσάρτηση σε άλλο κράτος τα καταφέρουν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστολή Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Πολιτική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από την ανάρτηση των δασικών χαρτών και των εκρηκτικών συνεπειών του για τους πολίτες. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η παράταση της υποβολής επενδυτικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο έγινε λόγω υψηλού επενδυτικού ενδιαφέροντος επισημαίνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σχολιάζοντας τις δηλώσεις των αρμόδιων τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη και Χρίστου Δήμα, περί του αντιθέτου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Λευκός Οίκος του Ντόναλντ Τραμπ διαμηνύει ότι οι μετανάστες χωρίς χαρτιά που έχουν ποινικό μητρώο ή σε βάρος των οποίων εκκρεμούν ποινικές (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος