πολιτική

"Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή" επισημαίνει σε δήλωσή της (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τα τελευταία χρόνια, ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πραγματοποιεί σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού τα… έψαλλε στους νέους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Ο κόουτς των Πειραιωτών ανέφερε. (όλο το άρθρο)

οικονομία

 Ένα μπλοκ εγχώριων δυνάμεων δεν θέλει να βγούμε από την επιτροπεία και βάζει τρικλοποδιές στην κυβερνητική προσπάθεια αδιαφορώντας αν αυτό μπορεί να προκαλεί ζημιά στη χώρα, υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, επιμένοντας σε καθαρή έξοδο, χωρίς «αστερίσκους» και προαπαιτούμενα. Ο κ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Γιάννης Ελαφρός   Στις 21-22 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί η 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ   Αυξημένη συμμετοχή καταγράφεται στις συνελεύσεις των επιτροπών, μέτρα για την αναβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας   Ανεβάζει στροφές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βαδίζοντας προς την 4η Συνδιάσκεψή της, η οποία θα διεξαχθεί τελικά στις 21-22 Απρίλη. Το Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεδρίασε την προηγο (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος