πολιτική

ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΕνα συγκινητικό ποστάρισμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλοντας παράλληλα να στείλει και τις ευχές του για το Πάσχα. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η σχέση του Γεωργίου Παπανδρέου με τον Μίκη Θεοδωράκη, όσο κι αν ελάχιστοι το γνωρίζουν, ξεκινά ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1920, όταν (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τη θέση ότι η ΠΓΔΜ αποτελεί Δούρειο Ίππο για τη χώρα που δημιουργήθηκε από τον Τίτο εκφράζει σε επιστολή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Απάντηση στην επιστολή του σκοπιανού καλλιτένχη Μπλαγκόζα Νακόσκι δίνει μέσω των ΝΕΩΝ ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.  Στην επιστολή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, ανά άνεργο πρώην εργαζόμενο του «Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου / Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός» προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απάντηση- καταπέλτη στην επιστολή του σκοπιανού καλλιτέχνη Μπλαγκόζα Νακόσκι δίνει μέσω της εφημερίδας «Τα Νέα» ο Μίκης Θεοδωράκης. Στην επιστολή του αναφέρει, ότι «[. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος