πολιτική

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα. Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΟ Γάλλος επιχειρηματίας Μπερνάρ Ταπί υποβάλλεται σε θεραπεία για «έναν τύπο καρκίνου του στομάχου» αλλά τόσο η οικογένειά του όσο και ο ίδιος δηλώνουν «αισιόδοξοι» για την πορεία της υγείας του, δήλωσε σήμερα στο AFP η σύζυγός του Ντομινίκ. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλάζει ο καιρός το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους. Συγκεκριμένα, στην Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ραγδαία μεταβολή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥΜεταβολή του καιρού από τη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος