πολιτική

Ως τεράστια αναβάθμιση για το δημόσιο σύστημα υγείας χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, την υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, η οποία αναμένεται να αποπερατωθεί στο τέλος του 2017 (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τη δεύτερη Μονάδα Υγείας - μετά από εκείνην του Ευόσμου - που τέθηκε σε λειτουργία στις 10 Ιουλίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 119 στην Αθήνα, επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στα γήπεδα του Pravets το απόγευμα της Τετάρτης η Xanthi FC έδωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης με την ισοπαλία να "σφραγίζει" τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που επέλεξαν να αγωνιστούν οι δύο προπονητές.Ο Μίλαν Ράσταβατς από πλευράς Xanthi FC, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, βγάζοντας τα συμπεράσματά του για τον αγωνιστικό τους ρυθμό και (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Παλιότερα η ιδέα του modular smartphone (αρθρωτό κινητό) ακουγόταν πολύ ενδιαφέρουσα αφού οι κάτοχοί του θα μπορούσαν να αναβαθμίζουν τα κινητά τους με ότι χαρακτηριστικά ήθελαν, κρατώντας τη βάση. Η ιδέα εγκαταλείφθηκε από την Google, αλλά τελευταία το Facebook ψάχνεται. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος