επιστήμη

Σε περίπου 7 στις 10 επιχειρήσεις που ελέγχθησαν από στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε (όλο το άρθρο)


Με σημαντικές απώλειες έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη συνεδρίαση της Τετάρτης, υποχωρώντας στις 830 μονάδες υπό το βάρος των ισχυρών ρευστοποιήσεων στις τραπεζικές μετοχές. . (όλο το άρθρο)

Η HELLENIC PETROLEUM FINANCE PLC, εξ ολοκλήρου θυγατρική της εταιρείας, Ελληνικά Πετρέλαια ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία τιμολόγησης (pricing) για την έκδοση νέων ομολογιών ονομαστικής αξίας 74,5 εκατ. που θα αποτελούν μέρος των υφιστάμενων ομολογιών λήξης Οκτωβρίου 2021. (όλο το άρθρο)

Εγκύκλιο αναμένεται να εκδώσουν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τα αρμόδια υπουργεία που θα αφορά την εφαρμογή των διατάξεων για την εγκατάσταση των POS, στην οποία θα συνίσταται «επιείκεια» για τα πρόστιμα σε όσους είχαν ζητήσει POS πριν τις 27/7 αλλά δεν τα διαθέτουν ακόμη εξαιτίας του μεγάλου όγκου των αιτημάτων. . (όλο το άρθρο)

Μικρές φαίνεται ότι θα είναι οι αποζημιώσεις που θα λάβουν από την ασφαλιστική τους κάλυψη οι έμποροι για τις υλικές ζημιές στα μαγαζιά τους από τα πρόσφατα επεισόδια στην Ερμού (όλο το άρθρο)

Οι προμήθειες των ελληνικών τραπεζών που χρεώνουν στους εμπόρους για την αποδοχή συναλλαγών σε τερματικά (όλο το άρθρο)

«Ο στόχος ήταν να αρχίσει μια δοκιμαστική έξοδος στις αγορές αρκετά πριν από τη λήξη του Προγράμματος το 2018» και «ο στόχος επιτεύχθηκε» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξή του στον "Real Fm" (όλο το άρθρο)

Θετικά υποδέχθηκαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τη χθεσινή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τα οποία και επισημαίνουν αφενός την ορθή επιλογή, (όλο το άρθρο)

Την εκτίμηση ότι οι φόροι στην Ελλάδα εμποδίζουν πλέον τις επενδύσεις εξέφρασε με συνέντευξή της (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος