επιστήμη

Σε περίπου 7 στις 10 επιχειρήσεις που ελέγχθησαν από στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε (όλο το άρθρο)


Κλείδωσαν τελικά οι προς πώληση λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ κατά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς που διεξήχθησαν το τελευταίο 48ωρο στις Βρυξέλλες (όλο το άρθρο)

Δημόσια πρόταση για το 30% του Θεραπευτηρίου Υγεία υπέβαλε η εταιρεία (όλο το άρθρο)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development υποστήριξε πως το επενδυτικό σχήμα είναι έτοιμο να προχωρήσει το έργο στο πρώην αεροδρόμιο, αρκεί να μεταφραστεί η πολιτική βούληση από τα λόγια σε πράξεις. . (όλο το άρθρο)

Έφτασε η ώρα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2018 αφού την, αύριο, Black Friday θα αναρτηθούν στο Taxisnet. Πάνω από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να βάλουν το «χέρι» στη τσέπη για να πληρώσουν τα τέλη έγκαιρα για να γλιτώσουν τα πρόστιμα. (όλο το άρθρο)

Η ρεπουμπλικανική πλειοψηφία της Βουλής των Αντιπροσώπων ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα την (όλο το άρθρο)

Ήταν 08 Σεπτεμβρίου του 1916 όταν ένας από τους τότε ιερείς της Ζαγοράς, υπέγραψε ως προσωρινός πρόεδρος το διαβιβαστικό (όλο το άρθρο)

Πυρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή επί του Προϋπολογισμού 2018, ενώ ο γενικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων προϋπολογισμών της κυβέρνησης. Κατηγορίες για αντιαναπτυξιακό προϋπολογισμό και υπεραισιόδοξες προβλέψεις διατύπωσαν τα άλλα κόμματα, αμφισβη (όλο το άρθρο)

Δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής του έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας για την ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας για θέματα αρμοδιότητας του και ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα. Υπέρ τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ενώ καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος