επιστήμη

Πιο πλούσια παρά ποτέ είναι τα νοικοκυριά στη Γερμανία. Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους η χρηματική τους περιουσία συνέχισε να αυξάνεται για να ανέλθει σε περίπου 5,676 τρισ. (όλο το άρθρο)


Τη σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας, η οποία αντανακλάται στις αγορές, υπογράμμισε ο Μ.Ντράγκι της ΕΚΤ, σε συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο, αναφερόμενος και στη θετικη υποδοχή του swap ομολόγων. (όλο το άρθρο)

Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος, κατέθεσε στην Βουλή η υπουργός Εργασίας ΕφηΑχτσιόγλου, σύμφωνα με τις οποίες τα κριτήρια καταβολής του εν λόγω επιδόματος είναι τα εξής: (όλο το άρθρο)

Κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα η τροπολογία της κυβέρνησης για την έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση των πληγέντων όχι μόνον της Δυτικής Αττικής αλλά και όσων περιοχών επλήγησαν από φυσικές καταστροφές κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. . (όλο το άρθρο)

Με τρία νέα καταστήματα στο Βερολίνο η ελληνική εταιρεία ταχείας εστίασης «Γρηγόρης» ενισχύει την παρουσία της και ενδυναμώνει την επιχειρηματική της δράση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. . (όλο το άρθρο)

Στην τρίτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς. . (όλο το άρθρο)

Με ήπια πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδος, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας (όλο το άρθρο)

Στην έναρξη δύο ξεχωριστών διεθνών δημόσιων διαγωνισμών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αλίμου και της μαρίνας Χίου προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος