επιστήμη

Την πολιτική κάλυψη στη ΔΕΗ παρέχει το ΥΠΕΚΑ για τις αποκοπές ρεύματος, αρκεί να αφορούν οφειλές από 1.000 ευρώ και άνω. (όλο το άρθρο)


O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 12:15 διαμορφώνεται στις 672,71 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,62%.Ενδοσυνεδριακά έχει κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 674,97 (+0,96%). (όλο το άρθρο)

Αύξηση κύκλου εργασιών αλλά και ζημιών εμφάνισε η Intralot το 2016. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε ζημίες από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 71,7 εκατ. (όλο το άρθρο)

Με τη συμφωνία μια να κλείνει και μια να παραμένει ανοιχτή τις τελευταίες ώρες, το ενδιαφέρον για τα επόμενα βήματα μεταφέρεται σήμερα, Πέμπτη, στις Βρυξέλλες και στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, την οποία κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να υποβαθμίσουν (όλο το άρθρο)

Όχι μόνο δεν πρόκειται να δώσει τη 13η σύνταξη που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, αλλά θα αφαιρέσει από τους σημερινούς συνταξιούχους ακόμη μία μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς και της μείωσης του αφορολογήτου, σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα (όλο το άρθρο)

Στην πλήρη διασταύρωση εισοδημάτων και καταθέσεων μέσω μίας φιλόδοξης ηλεκτρονικής διαδικασίας προχωρά το υπουργείο Οικονομικών με αιχμή του δόρατος την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που έχει και την ευθύνη της είσπραξης των εσόδων. . (όλο το άρθρο)

Ανεκτέλεστο έργο άνω των 380 εκατ. ευρώ διαθέτει η κατασκευαστική εταιρεία Intrakat, η οποία θα υλοποιήσει μια . (όλο το άρθρο)

Στο πλαίσιο πολιτικής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη δημιουργία ενεργειακά αυτόνομων στρατοπέδων με χρήση Ευφυών Δικτύων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η IDE (INTRACOM Defense Electronics) εγκατέστησε για αξιολόγηση σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας το Υβριδικό Σύστημα HG10K-10. . (όλο το άρθρο)

Παγκόσμια διάκριση στον εξειδικευμένο τομέα των υπηρεσιών Θεματοφυλακής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Relationship Management μεταξύ γνωστών διεθνών τραπεζών. . (όλο το άρθρο)

Σειρά διακρίσεων, που αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την LAMDA Development, έλαβε η εταιρεία στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που στηρίζουν την οικονομία και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος