επιστήμη

Έξι σημαντικές διακρίσεις για τις εξελιγμένες υπηρεσίες my Alpha wallet και Alpha e-Commerce καθώς και για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, έλαβε η Alpha Bank. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Με μια νέα κατηγορία, αυτή της καθαριότητας και της φροντίδας του προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου, έχει εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της η ηλεκτρονική πλατφόρμα douleutaras.gr. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στην ίδρυση ενός νέου κόμβου εξυπηρέτησης ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βουλγαρίας, μέσω των υπηρεσιών του «Greek InternationalDesk», προχωρά η Postbank, θυγατρική του Ομίλου Eurobank, στη Βουλγαρία (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Νέα εξαγορά, αυτή τη φορά στη Ρουμανία ανακοίνωσε η mytaxi, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ηλεκτρονικής κλήσης και κράτησης ταξί με ηγετική θέση στην Ευρώπη. Μετά την εξαγορά της ελληνικής Taxibeat τον Φερουάριο του 2017, η mytaxi απέκτησε το 100% της Clever Tech, διαχειριστή της εφαρμογής κράτησης ταξί Clever Taxi στη Ρουμανία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Με στόχο την ομαλή ανάπτυξη δικτύων και υποδομών με διαφορετικά χαρακτηριστικά για την παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και ο Όμιλος ΟΤΕ διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στις εγκαταστάσεις της OTE Academy. Στελέχη της ΕΔΑ Αττικής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν αναλυτικά στελέχη και αναδόχους έργων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος