επιστήμη

Η ΕΚΤ μείωσε κατά 4,2 δισ. ευρώ το όριο χρήσης του ELA για τις ελληνικές τράπεζες, στα 46,5 δισ. (όλο το άρθρο)


Σε θρίλερ εξελίσσεται η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στον όμιλο Exin Group, που βγήκε νικητής από το σχετικό (όλο το άρθρο)

Η ΕΚΤ δεν αναμένεται να ανακοινώσει κατά τη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας ότι θα εγκαταλείψει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, καθώς χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αξιολογηθούν οι προοπτικές για την οικονομία και το ευρώ, δήλωσαν τρεις πηγές με γνώση του θέματος. . (όλο το άρθρο)

Οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo κατά το πρώτο εξάμηνο (Ιουλιος 2017 - Δεκέμβριος 2017) της δωδεκάμηνης χρήσης που λήγει στις 30/6/2018 ενισχύθηκαν κατά 10,22% και η διοίκηση αναθεώρησε προς τα πάνω τις αρχικές της εκτιμήσεις για την πορεία τζίρου και κερδών στο σύνολο της χρήσης (όλο το άρθρο)

H τιμή του Βitcoin υποχώρησε την Τρίτη έως 14%, κάτω από τα 12.000. (όλο το άρθρο)

Η Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει ένα αποθεματικό μετρητών έως €19 δισ. προκειμένου να καλύψει τις αποπληρωμές του χρέους της μετά την έξοδο από το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης και σχεδιάζει την έκδοση τριών νέων ομολόγων μέχρι τον Αύγουστο, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Reuters την Τρίτη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος