επιστήμη

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ολοκληρώνεται σήμερα η πώληση, έναντι 45 εκατ. ευρώ, του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. (όλο το άρθρο)


Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε η συναλλακτική δραστηριότητα (όλο το άρθρο)

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θέλησε να (όλο το άρθρο)

Σε «CCC+» και «C» επιβεβαίωσε την αξιολόγηση μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης - αντίστοιχα - πιστοληπτικής ικανότητας για τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες ο οίκος Standard & Poor’s, διατηρώντας τις προοπτικές σταθερές (outlook) (όλο το άρθρο)

Διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για τη χρήση της πιλοτής σε πολυκατοικίες μόνον από τους ιδιοκτήτες, δίνει η ΠΟΜΙΔΑ. . (όλο το άρθρο)

Σε αναβάθμιση του ΟΤΕ από «Β3» σε «B3», προχώρησε η Moody's διατηρώντας θετικές τις προοπτικές (όλο το άρθρο)

Επιστρέφει στο Δημόσιο, σύμφωνα με διυπουργική απόφαση, η πλειοψηφία των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, οι οποίες είχαν μεταβιβασθεί στο ΤΑΙΠΕΔ τον Οκτώβριο 2011 (όλο το άρθρο)

Με βάση τα στοιχεία του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών για το 2017, που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος (όλο το άρθρο)

Παράταση μέχρι το τέλος Μαρτίου για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών – προμηθευτών από επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η προθεσμία έληγε κανονικά στις 28 Φεβρουαρίου. (όλο το άρθρο)

Το «Capital Link Greek Shipping Leadership Award» που στοχεύει στην αναγνώριση των «πατριαρχών» της Ελληνικής Ναυτιλίας, απενεμήθη για το 2018 στους κκ. Πάνο Λασκαρίδη Πρόεδρο, European Community Shipowners Associations Διευθύνοντα Σύμβουλο, Lavinia Corporation/Laskaridis Shipping Co. (όλο το άρθρο)

Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας θα προχωρήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) στις 28 Φεβρουαρίου, με στόχο την άντληση 875 εκατ. ευρώ. (όλο το άρθρο)

Ελαφρώς περιορισμένη η διάθεση για ανάληψη κινδύνου σήμερα το πρωί, σύμφωνα με ανάλυση της Alpha Bank. Διατηρείται η τάση ανόδου των βραχυπρόθεσμων αποδόσεων στη λήξη κρατικών ομολόγων στις ΗΠΑ. (όλο το άρθρο)

Στις 10:56 ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 625,96 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,53%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,15 εκατ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος