επιστήμη

Στασιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά των PCs, tablets, ultramobiles και κινητών τηλεφώνων το 2017 σε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Δύο νέα προϊόντα της γνωστής Polaroid αναμένεται σύντομα να διατεθούν στην ελληνική αγορά, μέσω της Westnet Distribution. Πρόκειται για τις νέες Polaroid POP και Polaroid HOOP, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση CES 2017 που έγινε τον Ιανουάριο στο Las . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ανοδικά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά τη Δευτέρα, κλείνοντας πάνω από τα επίπεδα των 640 μονάδων, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στο Eurogroup. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Ulefone πλέον έχει πολύ δυνατά στην αγορά των smartfone με συσκευές που είναι ο ορισμός του value for money. Το Ulefone Gemini δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δοκιμάσει την διπλή κάμερα. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μία από τις σημαντικότερες κατασκευάστριες εταιρείες κινητών τηλεφώνων, η HTC, σκοπεύει να αποχωρήσει από την κατηγορία των οικονομικών smartphones και να επικεντρωθεί στις πιο high-end συσκευές. Με αυτή την τακτική ελπίζει να μεγιστοποιήσει τα περιθώρια κέρδους της. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Στα 770 εκατομμύρια έφθασε ο αριθμός των χρηστών δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G στην Κίνα στο τέλος του 2016, διπλάσιος σε σχέση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής (MIIT), όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πάνω από το 58% των χρηστών κινεζικών κινητών τηλεφώνων ήταν συνδρομητές σε δίκτυο 4G στο τέλος […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ανυποψίαστοι χρήστες που πείθονται να εγκαταστήσουν το κακόβουλο λογισμικό αναγκάζονται να πληρώσουν λύτρα για τις κινητές συσκευές τους ή βρίσκουν άδειους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Οι  ερευνητές της ESET ανακάλυψαν μια νέα και επικίνδυνη εφαρμογή που στοχοποιεί συσκευές Android προχωρώντας σε λήψη και εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος