επιστήμη

Στασιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά των PCs, tablets, ultramobiles και κινητών τηλεφώνων το 2017 σε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Την παράδοση, που τη θέλει να είναι πλέον μία από τις σημαντικότερες ημέρες για τη βιομηχανία του ηλεκτρονικού εμπορίου, επιβεβαιώνει η Black Friday, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου. Οι πωλήσεις για το 2017 αναμένεται να καταγράψουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα, καθώς τα Black Fridays συνεχίζουν την ανοδική […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας τον πανζουρλισμό που γινόταν κατά τη διάρκεια της Black Friday στις ΗΠΑ και αναρωτιόμασταν γιατί δεν είχαμε κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα. Το Internet και η παγκοσμιοποίηση, όμως, έφεραν τα ξενόφερτα έθιμα […] The post Black Friday 2017: Πολλές καλές προσφορές από καταστήματα στην Ελλάδα appeared first on DigitalNews. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης αναδείχθηκε το Pi Athens Suites, για το 2017 από τα Hotel Design Awards 2017. Περισσότερα από 100 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Hotel Design Awards 2017, αλλά η «υψηλή αισθητική και η ιδιαίτερη φιλοξενία του Pi Athens Suites κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος