επιστήμη

Με τα μάτια στραμμένα στις γερμανικές εκλογές βρίσκονται οι αγορές, καθώς θεωρούνται το κλειδί των εξελίξεων στη (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

επιστήμη

Παρά τη στασιμότητα των τελευταίων ετών, το ποσοστό ανεργίας ακολουθεί πτωτική πορεία που αναμένεται να διατηρηθεί τα επόμενα χρόνια καθώς η χώρα εισέρχεται σε φάση ανακάμψεως αναφέρει στο εβδομαδιαίο της δελτίο η Alpha Bank. . (όλο το άρθρο)

υγεία

Να ένα ερώτημα που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τεθεί από την επιστημονική κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα, την επιστημονική κοινότητα της Ινδίας, που έκανε μια σχετική έρευνα γύρω από την σύνδεση αυτών των δύο. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Όσοι από εσάς περιμένετε να ανανεώσετε το παλαιότερο smartphones σας με τα νέα iPhone 8 και iPhoen 8 Plus σήμερα σας έχουμε τις τιμές πώλησης τους στην χώρα μας. Οι προ παραγγελίες των δύο νέων μοντέλων ξεκινούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας δλδ σε λίγες ώρες από τώρα. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

«Η Ελλάδα μπορεί να βγει από το τρέχον πρόγραμμα βοήθειας σε 10 μήνες και να αναχρηματοδοτείται αυτόνομα από τις αγορές, εάν η κυβέρνηση ακολουθήσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις για να ενισχύσει την ανάπτυξη και την απασχόληση», (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Android One έκδοση του Moto X4 ανακοινώθηκε πλέον επίσημα, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο αρκετών εβδομάδων γεμάτων διαρροές. Είναι η πρώτη συσκευή Android One που θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ και θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 399 δολαρίων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος