επιστήμη

Αποτελεί αναγκαιότητα η τεχνητή καρδιά με καλή λειτουργία, δήλωσαν ερευνητές (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

H Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, έχει κυκλοφορήσει τους νέους επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet μεγάλου φορμά 12 χρωμάτων στις 60 ίντσες, με στόχο την ολοκλήρωση της βραβευμένης σειράς imagePROGRAF PRO. Ο PRO-6000 προσφέρει ασυναγώνιστη εκτύπωση φωτογραφίας χάρη στο σύστημα μελανιών 12 χρωμάτων, εκτύπωση διπλού ρολού για εξαιρετική παραγωγικότητα και σχεδίαση που εξοικο (όλο το άρθρο)

υγεία

Συγγραφέας: giatros Πόπη Οι ερευνητές πέτυχαν να εντοπίσουν miRNA, που είναι συγκεκριμένα για 13 είδη καρκίνου, όπως μαστού πνεύμονος, στομάχου, παχέος εντέρου, ήπατος, παγκρέατος και οισοφάγου, στο αίμα ασθενών. Ερευνητές από την Ιαπωνία ανέπτυξαν νέο τεστ για τη διάγνωση 13 ειδών καρκίνου από μια σταγόνα αίμα. (όλο το άρθρο)

υγεία

Συγγραφέας: giatros Πόπη Οι ασθενείς που σταματούν να παίρνουν τα φάρμακα για τη χοληστερόλη τους, θέτουν τη ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ασθενείς αυτοί έχουν σχεδόν 17% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό ή και να πεθάνουν από αυτό μέσα στα τέσσερα επόμενα χρόνια, [… (όλο το άρθρο)

υγεία

Συγγραφέας: giatros Πόπη Η οδήγηση βλάπτει σοβαρά τις νοητικές δεξιότητες, προειδοποιούν βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι πάνω από 2-3 ώρες κάθε μέρα στο τιμόνι συνοδεύονται από σταθερή μείωση του IQ. Μάλιστα η έκπτωση των νοητικών λειτουργιών τους αρχίζει να επιταχύνεται μετά τα 50, λένε οι ερευνητές οι οποίοι εξέτασαν πως επηρεάζουν τις νοητικές δεξιότητες διάφορες μορφές καθιστική (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος